Vanaf jongs af aan heb ik toneel- /theaterlessen gehad. Totdat ik ging puberen en het niet meer stoer genoeg vond om me open te stellen op het podium en mijn passie uit te voeren. Toch wisten Frank en Jacqueline mij te overtuigen om weer te doen wat ik leuk vond. Namelijk op de planken staan en lekker losgaan.

Vervolgens heb ik jaren les gehad van de twee en ik vond het telkens weer prachtig. Zelfs al was (en ben nog steeds) ik een belachelijk slechte zanger, ik vond de musical lessen en vooral de optredens helemaal te gek.

De kick die ik er telkens weer door kreeg was geweldig. En zelfs met deze stem kon Jacqueline er toch wat uithalen.

Door Frank leerde ik de echte kneepjes van het acteren waardoor ik vervolgens een theateropleiding ben gaan volgen. Ik kwam erachter dat acteren echt een vak is en dat je heel veel moet oefenen om het écht goed te kunnen.

Ik vergeet nooit meer de ‘double take’ les die ik ooit heb gehad. Een van de eerste theorie toneel lessen waarin ik echt technieken leerde. Dit is een van de technieken die ik tot de dag van vandaag nog steeds in mijn werk gebruik.

Ik ben nu een videomaker op YouTube, heb mijn eigen bedrijf en meerdere werknemers (vrienden). Samen produceren we wekelijks entertainment content voor kinderen en jongeren.

De populariteit is onvoorstelbaar. We kunnen zelfs niet meer over straat zonder aangesproken te worden voor een foto of handtekening.

Dit was allemaal nooit gelukt zonder een goede basis.

Deze kennis is allemaal begonnen bij de lessen van Jacqueline en Frank.

Heel erg veel dank daarvoor. En hopelijk gaan jullie nog vele jonge talenten opleiden.